Blog

Довбалні роботи

ТОВ “Укр-Запчасть” має можливість виконувати довбалні роботи. Найбільша висота виробу, що обробляється: при обробці зовнішньої поверхні 650 мм, при обробці внутрішньої поверхні 325 мм – шліц, шпонка, зуб. Деталі виготовляються та обробляються відповідно до всіх технологічних норм. Усі деталі для підприємства проходять суворий контроль якості.
Читать далее...

Пиловідрізні роботи

ТОВ “Укр-Запчастина” має можливість виконувати пиловідрізні роботи. Діаметр деталі, що встановлюється до 400мм, довжина до 4м. До цього переліку робіт також входить: різання металу, різання на заготівлі. Деталі виготовляються та обробляються відповідно до всіх технологічних норм. Усі деталі для підприємства проходять суворий контроль якості.
Читать далее...

Плоско та круглошліфувальні роботи

ТОВ "Укр-Запчастина" має можливість виконувати плоско та круглошліфувальні роботи. Максимальний діаметр деталі, що встановлюється 280мм, довжина 1290мм. До цього переліку робіт також входить: кругле шліфування, зовнішнє шліфування, шліфування деталей. Деталі виготовляються та обробляються відповідно до всіх технологічних норм. Усі деталі для підприємства проходять суворий контроль якості.
Читать далее...

Свердлильні роботи

ТОВ "Укр-Запчастина" має можливість виконувати свердлильні роботи. Вертикально, настільно, радіально свердлильні верстати. До цього переліку робіт також входить: свердлювання деталей, свердлювання отворів, мехобробка, металообробка. Деталі виготовляються та обробляються відповідно до всіх технологічних норм. Усі деталі для підприємства проходять суворий контроль якості.
Читать далее...

Токарні роботи

ТОВ "Укр-Запчастина" має можливість виконувати токарні роботи. Універсальне обладнання ДІП-200, ДІП-300, деталі розміром до ø600 мм, максимальною довжиною до 1500 мм. До цього переліку робіт також входить: виготовлення деталей на замовлення, токарні роботи, хутрообробка, металообробка. Деталі виготовляються та обробляються відповідно до всіх технологічних норм. Усі деталі для підприємства проходять суворий контроль якості.
Читать далее...

Зубофрезерні роботи

ТОВ "Укр-Запчастина" має можливість виконувати зубофрезерні роботи. Модуль від 1 до 16 включно, висота деталі, що встановлюється до 720 мм, діаметр деталі, що встановлюється до 800мм. До цього переліку робіт також входить: зубонарізка, зубонарізні роботи, виготовлення зуба, хутрообробка, металобробка. Деталі виготовляються та обробляються відповідно до всіх технологічних норм. Усі деталі для підприємства проходять суворий контроль якості.
Читать далее...

Фрезерні роботи

ТОВ "Укр-Запчастина" має можливість виконувати фрезерні роботи. Максимальні розміри встановлюваної деталі Н-400 мм, L-800 мм, В-300 мм. До цього переліку робіт також входить: фрезерування, фрезерування шліцю, фрезерування шпонки, виготовлення шпонки, фрезерні роботи на замовлення. Деталі виготовляються та обробляються відповідно до всіх технологічних норм. Усі деталі для підприємства проходять суворий контроль якості.
Читать далее...

Шліцефрезерні роботи

ТОВ "Укр-Запчастина" має можливість виконувати шліцефрезерні роботи. Максимальний діаметр деталі, що встановлюється 500 мм, максимальна довжина 1000 мм. До цього переліку робіт також входить: виготовлення шліців, шліцефрезерування, нарізка шліцю, фрезерні роботи. Деталі виготовляються та обробляються відповідно до всіх технологічних норм. Усі деталі для підприємства проходять суворий контроль якості.
Читать далее...

Зубодовбежні роботи

ТОВ "Укр-Запчастина" має можливість виконувати зубодовбежні роботи. Модуль до 12, хід шпинделя 200 мм. До цього переліку робіт також входить: зубодолібка, зубонарізні роботи, виготовлення зуба, нарізка зуба, довбежні роботи, зубообробка, зубофрезерування. Деталі виготовляються та обробляються відповідно до всіх технологічних норм. Усі деталі для підприємства проходять суворий контроль якості.
Читать далее...
X